dziewczynki uwazajcie na dziennikarzy,dzis w polsacie byl reportarz o nas-surogatkach,myslalam ze zostaniemy popierane w jakis sposob,a niestety nasze piekne polskie panstwo postrzega nas jako handlary....branie pieniaedzy za dziecko jest sprzedaza,ale utzrymanie ciezarnej juz jest legalne!jesli tak bardzo zalerzy panstwu na tym aby wiecej dzieci zostalo adoptowane,niech procedura adopcyjna wyglada inaczej!I co najgorsze nie rodzice sa tymi najgrszymi-tylko my!Jesli ktos z telewizji to przeczyta to niech wie za bardzo sie zawiodlam na waszym wsparciu i zdecydowanie odrazdzam jakie kolwiek wywiady czy rozmowy z dziennikazami oni i tak zrobia co chca!
a skad o tym wszystkim wiem to ja wystapilam w tym reportarzu!
odpowiedzialnosc przedewszystkim,zadna z nas nie robi tego dla przyjemnosci,nie dziewi sie rodzicom ktorzy chca miec swoje dziecko bo pokochanie adoptowanego to ciezki orzech do zgryzienia!
Autor
Wiadomość
ewelinax Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Mar 2010 Posty: 77 Skąd: olsztyn
Wysłany: 2010-03-09, 20:21
Kurde,czemu nikt nic nie napisał wcześniejo tym ze taki program będzie?
Może podajcie tytuł-moze bedzie jakas powtórka
Witajcie
Ja dzis rowniez dostałam zaproszenie do tego programu ale sie nie zgodzilam.
To bylo do przewidzenia,że nas tak zmieszaja z blotem.I dlatego postanowilam sobie:nigdy zadnych reportazy ani wywiadow.
Katikiki gratuluję odwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum