Tak troszkę myślałam. Ja jeszcze nie umiem podjąć decyzji. O komórce siostry myślałam z tego powodu, że nie byłoby dla mnie bliższego dziecka. bliższe niż od siostry być nie może! Mam dylemt, co?
masz powazny dylemat!nie chcesz wybierac i spuc waszej wiezi a jednak dziecko moze zmienic zbyt wiele w calej waszej rodzinie,ja zdecydowanie odradzam!chociaz podziwim siostre ze chce to zrobic,widac jestescie sobie bardzo bliskie!
wiec dla dobra was wszsytkich poszukaj innego rozwiazania,siostra napewno bedzie ogromnym wsparciem podczas wychowywania dziecka ale lepiej zeby ono nie bylo z nia spokrewnione!napewno twoja intuicja podpowiada ci co masz robic,wystarczy sie w nia wsluchac!
Alicyjka ja również sądzę, że dla dobra Ciebie, siostry i całej Waszej rodziny powinnaś poszukać innego rozwiązania. Wierzę, że jesteście z siostrą największymi przyjaciółkami, ale posiadanie dziecka to jest decyzja na całe życie. Myślisz, że Twoja siostra da radę stać z boku ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum