Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 20 Paź 2009 Posty: 281 Skąd: UK
Wysłany: 2010-02-04, 23:52
Kobieta która została surogatką i założyła agencje pośredniczącą rodziców z matkami zastępczymi.Na poczatku dużo osób zle gadało na jej temat ale wśród rodziców uchodzi za kobiete doświadczoną i pewnie bardziej jej wierza że odda dzidziusia niż taka normalna surogatka z forum.Kiedyś może nie tak jak ty ale też był temat dziwny dla mnie ,ale po tym jak zaczęłam rozumieć rodziców stwierdziłam że mogę im pomóc i sobie , a raczej mojej rodzinie.Każdy z nas ma jakieś problemy więc nie twierdzę że to handel dziećmi .Bo jak pisałam wcześniej dzidzia będzie nie z moich komórek ,zostane zapłodniona przez in vitro w klinice i będe tylko inkubatorem.DNA dziecka nie będzie moje tylko ich więc w żaden sposób to nie jest moje dziecko.
dziekuje za odowedz, ale nikt nikogo nie musi tu obrazac, bo nie po to zalozylam ten post. a jesli chodzi o rodzicow, czy czesto decyduja sie na to by surogatka byla dziewica? mirella jak masz tak pisac do ludzi, lepiej sie nie wypowiadaj. to jest kazdego indywidualna sprawa co sadzi o tym , a od oceniania jest ktos inny ...
kamela266 masz racje, nie mozna oceniac tak kazdego, mirella piszac tak obrazasz mnie, ja nie uwazam sie za dziw... i mysle ze nie powinnas wyrazac takich opinii, nigdy nie bylam matka zastepcza, tylko chce poznac ten temat, ale nie bede sie tlumaczyc. Jezeli tak oceniasz ludzi, wyzywasz ich i ponizasz to jest bardzo niesprawiedliwa, a nawet bardzo płytka, bo nie probujesz nawet zrozumiec kobiet , ktore postepuja w taki a nie inny sposob. to jest bardzo rozlegly temat , i mysle ze mozna to roznie oceniac, mi osobiscie to nie przeszkadza, jesli kobiety tak postepuja, bo jest to pomoc, ktora niosa ludziom nie mogacym spelnic marzen o macierzynstwie, a ze dostaja za to pieniadze, to julia ma racje, jest to zaplata za wykonana prace. nie ublizaj kazdej kobiecie piszacej na forum, bo w tym momencie sama siebie ponizasz.
mirella ty jestes jakas nie normalna albo specjalnie podpuszczasz dziewczyny zeby mowi za duzo. lecz sie babo bo to co piszesz jest chore i chyba ty tez ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum