mirella
strasznie mieszasz na naszym forum,bardzio mi sie nie pdooba zachowanie takich osob,nie wiem jakie so powody takich dyskusji?!naskakujesz na osoby o ktorych nic nie wiesz,kobieto troche szcunku,wciagasz nas w jakies chore konflikty,a po co to.....
Julia mowi prawde,pomaga mi znalesc rodzicow za granica i ja nie widze w tym nic dziwnego,to dobra dziewczyna,ktora nikomu nie robi krzywdy!kobitki wyluzujcie,kazdy kto daje sie wciagnac w konflikt psuje sobie reputacje!
Szanowna Pani Mirello!!!
Bardzo proszę w imieniu wszystkich surogatek o troche powagi.
Wszystkie mamy zastepcze na tym forum są kobietami dorosłymi i odpowiedzialnymi.
Szanujemy drugiego człowieka i rozumiemy jego rozterki i ból jakim jest niemozliwosc posiadania dziecka.
Czego nie mozna powiedzieć o Pani.
Jezeli Pani tego nie rozumie i denerwuje Pania nasze forum to bardzo prosimy o opuszczenie tego forum i nie obrażanie nas wiecej.
Pani zachowanie jest krytyczne.
Stanowczo nie zyczymy sobie więcej obelg w naszym kierunku
Do widzenia.
Wysłany: 2010-03-10, 18:44
Pani Mirello z pani artykułu wnioskuje ze nie do konca zbadala pani sprawe adopcji.
I takie opisy że kobiety które chca uszczesliwic inne osoby ofiarujac im ich najwieksze marzenie,sprzedały by wlasne dziecko NIE JEST NA MIEJSCU!!!! Jest Pani osoba dosrosła i dobrze pani wie ze w Osrodkach adopcyjnych wiekszasc rodzin nie ma szans na adopcje,rozumiem oczywiscie ze chca dla tych dzieci jak najlepszego domu. Lecz nie kazdy mieszka w 5 gwiazdkowej willi z basenem ,nie kazdej maz zarabia po 10 tys.(oczywiscie przenosnia),do zapewnienia dziecku kochajacego domu,nie potrzeba tych wszystkich materialnych dobr. Rodzice ktorzy chca miec własna upragniona pocieche na pewno sa swiadomi tego zeby zapewnic dziecku to czego potrzebuje.pozywienie,ubranie,zabawki,ksiazki itp.to tylko przykłady.I sa na to gotowi. Czesto takie rozwiazanie jak surogatka jest dla takich par jedynym rozwiazaniem. I prosze nie pisac takich bzdur ze rodzice chca "swierzego towaru" bo wiele rodzin adoptuje i pokocha takze te starsze dzieci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum