Justyna Alex
Wysłany: 2009-12-12, 19:46 Super filmik o surogacji
Hej dziewczyny,
Kieruję ten film do surogatek i przyszłych rodziców. Ten krótki niesamowicie wzruszający filmik pokazuje czym naprawdę jest surogacja i jak to wygląda. Na filmie widać przede wszystkim wzajemnie zaufanie i miłość wraz z chęcią niesienia pomocy. Na youtubie znajdziecie mnóstwo innych filmików. Ja osobiście dostaję dreszczy jak to oglądam tak niesamowite budzi to we mnie emocje :)
Teraz szczerze same przed sobą po obejrzeniu tego filmu zadajcie sobie pytanie.
Jestem gotowa/gotowi to zrobić ?
Piękny film, bardzo wzruszający. Wyglądają jak wielka, kochająca się rodzina. Widać, że mama zastępcza jest bardzo szczęśliwa, że urodziła takie dwa piękne szkraby, a rodzice pękają z dumy Super.
Witam, film nie wzrusza mnie kompletnie utwierdza mnie w przekonaniu, że takie macierzyństwo zostaje odarte z części swojej świętości, a kobieta i jej brzuch zostaną sprowadzone do poziomu małego zakładu produkcyjnego. Okaże się, że urodzić dziecko już nie znaczy być matką, ba dziecko zostaje sprowadzone do luksusowego produktu a nawet półproduktu patrz sprzedam komórki jajowe! Masakra Drogie Panie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum